Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.
Kérjük Jelentkezzen be, vagy Regisztráljon!
80 termék a kategoriaban

Medence tisztító robotok széles választékban

A koronavírus megjelenésével rengeteg ingatlantulajdonos döntött a saját kerti medence megépítése mellett, hiszen igen kényelmes, és biztonságos, ha az embernek nem kell sehova utaznia ahhoz, hogy ússzon, vagy hűsöljön egyet. Ahhoz, hogy a medencék megfelelő körülményekkel, tiszta vízzel várják a fürdőzőket, kiemelt figyelmet kell fordítani a takarításukra. Szerencsére ehhez manapság rengeteg korszerű, könnyen kezelhető eszköz áll rendelkezésre, amik gyakorlatilag egy gombnyomásra teszik a dolgukat.

A medenceporszívó robotok előnye, hogy a medencét teljes egészében képesek viszonylag rövid idő alatt tisztává varázsolni, így a fürdőzőket semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy csobbanjanak egyet a kristálytiszta vízben. Mind a falakat, mind az aljzatot hatékonyan tisztítják, a nagyobb törmelékeket, faleveleket is képesek összeszedni. A medencerobotokat könnyű kezelni, rengeteg időt és energiát spórolhatunk velük a medencetisztításon.

A választékunkból beszerezhető medencetisztító robotok megbízható, kiváló minőségű termékek. Ha segítségre van szüksége a medencéjének leginkább megfelelő, tökéletes modell kiválasztásához, állunk rendelkezésére: 06202964308, vagy medencediszkont@gmail.com

Robotok Bérbeadása

Félautomata Robotok

Dolphin Robot alkatrészek

Automata Robotok

medencediszkont.hu

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

 

 
További információ medence fedésekről - www.fedesmedencere.hu

Adria/Splasher medence belsó fólia hihetetlen áron!

Karácsonyi műfenyők, dekorációk és ragyogó világítások a www.mufenyodiszkont.hu oldalon!