Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek – Medencediszkont.hu


Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a DOPA Invest Kft. (székhely: 2133. Sződliget 76/020 (medencediszkont.hu)., adószám: 27035218-2-13 Bemutató terem: 2133. Sződliget, Pesti út 76/020 (Gödi Iparos Centrum területén). (termékátadás helye), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal. Az ÁSZF kinyomtatható jelen oldalról, valamint a megrendelésekhez a visszaigazoló emailben automatikusan csatolásra kerül.


Szolgáltató adatai:
A szolgáltató neve: DOPA Invest Kft
A szolgáltató székhelye: 2131. Göd, Szent István u. 24.
A szolgáltató telephelye a személyes átvételhez: 2133. Sződliget, Pesti út 76/020 (Gödi Iparos Centrum területén)
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: medencediszkont@gmail.com
Cégjegyzékszáma: 13-09-201163
Adószáma: 27035218-2-13
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Pest megyei Cégbíróság
Telefonszámai: +36-70-669-7595, +36-70-709-5800
Adatvédelmi nyilvántartási száma: Az adatvédelmi nyilvántartásról az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 65-68. §-ai rendelkeznek. A fenti információs törvény értelme szerint a Hatóság nem vezet nyilvántartást abban az esetben, ha webáruház üzemeltetése kapcsán az adatkezelés pusztán a termék megvásárlásához szorosan kapcsolódva jelenik meg (például számlázás, kézbesítés, szállítás, elektronikus fizetés, számlák könyvelésre továbbítása), vagy ha csupán adatfeldolgozó részére továbbítják az adatokat.
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató adatai:  Micora.net Kft (1071. Budapest, Damjanich u. 38/A 2em 2.

Alapvető rendelkezések:


1.1.  A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.
1.2.  Jelen Általános Szerződési Feltételek 2019.08.07-től hatályosak, változtatásuk kizárólag írásban történhet, és a közzététel napjától hatályos a közzététel után beérkező megrendelésekre.
1.3.  A webshop, a DOPA Invest Kft szerzői tulajdona, ezzel való visszaélés büntetőjogi következményeket vonhat maga után.
1.4.  A webshop az év minden napján rendelkezésre áll vásárlók irányába. A rendelések feldolgozása munkaidőben az elérhetőségek menüpontban megjelölt időszakban történik.
Adatkezelési szabályok:
1.5.  Az adatvédelmi nyilvántartásról az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 65-68. §-ai rendelkeznek. A fenti információs törvény értelme szerint a Hatóság nem vezet nyilvántartást abban az esetben, ha webáruház üzemeltetése kapcsán az adatkezelés pusztán a termék megvásárlásához szorosan kapcsolódva jelenik meg (például számlázás, kézbesítés, szállítás, elektronikus fizetés, számlák könyvelésre továbbítása), vagy ha csupán adatfeldolgozó részére továbbítják az adatokat.
Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre
1.6.  A webáruházban uszodatechnikai eszközöket, alkatrészeket, kiegészítőket, könnyen felállítható egyszerű medencéket, vendégágyakat vásárolhat. A termékeket online webáruházon keresztül értékesítjük, telefonon történő megrendelést nem áll módunkban elfogadni. A termékek személyesen is átvehetőek a fenti elérhetőségeken a honlapon a kapcsolat menüpont alatt megjelenített időpontokban. Amennyiben a megrendelés megérkezik hozzánk elektronikusan a weblapon keresztül, úgy a személyes átvétel alkalmával a rendelés kiegészíthető más általunk forgalmazott termékekkel is, melyek a személyes átvétel alkalmával rendelkezésre állnak. A webáruházon keresztüli utánvétes kiszállítások folyamatosan történnek, így a személyes átvételt javasoljuk, minél hamarabb kezdeményezni. A Személyes átvételi lehetőséget 7 naptári napig tartjuk, utána a rendelést automatikusan töröljük. Az átutalásokkal történő kifizetéseket minden reggel 8-10 óra között ellenőrizzük, amennyiben addig nem kerül jóváírásra az utalás teljes összege a megrendelés alapján, akkor a kiszállítást nem kezdjük meg, kizárólag a teljes összeg megérkezéséig. (termékek ára valamint a kiszállítást terhelő összes költsége). Átutalás esetén kötelező feltüntetni a rendelésszámot és a rendelési nevet is különös esetben amennyiben a bankszámlaszám nem a megrendelő nevén van.
A termékek mellett feltüntetett vételár tartalmazza az Áfát, kivéve a Polipropilén medencék kategóriát, melyeknél a leírásban egyértelműen megjelenítjük, hogy az ár NETTÓ ÁRAT tartalmaz. A honlapon feltünetett árak nem tartalmazzák a házhozszállítás díját.
1.7.  A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenítet meg.
Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található esetleges műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára. A termékek mellett megjelenített képek illusztrációként szolgálnak, a valóságos termék megjelenésétől eltérhetnek.
Vízelfolyás, vízveszteség esetére kártérítési felelősséget nem vállalunk!
1.8.  Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

A webáruház tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy a minimális rendelési értéket a bejövő rendelések száma alapján változtassa. A leendő vásárlókat a rendelési értékről, amennyiben meghaladja az 5.000 Ft-ot úgy felúgró ablak tájékoztatja, melyről azonos napon történő bejelentkezés esetén többször nem értesíti a vásárlókat a rendszer.


Rendelés menete


1.9.  A rendelés során a vásárló kiválasztja számára megfelelő terméket, majd a kosárba gombra kattintással folytathatja a keresést a termékkínálatunkban. Amennyiben befejezte a vásárlást, úgy a VÁSÁRLÁS gombra kattintva megadhatja a szállítási és a számlázási adatait (amennyiben a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól), melyet követően el kell fogadnia webáruházunk jelen általános szerződési feltételeit és ki kell jelentenie, hogy elfogadja, hogy a megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után. Ezek után egy visszaigazoló emailt kap, melyet a megadott email címre küldünk. Amennyiben 4-5 percen belül nem kap visszaigazoló emailt úgy várhatóan rossz email címet adott meg. Kérjük adja le rendelését újra. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy melyik leadott rendelés aktuális. A futárral történő kiszállítást minden reggel 8 óráig összesítjük. A beérkezett és teljesíthető rendeléseket a reggeli órákban számlázzuk az elkészült számláról a számlázás befejeztével egy másolati példányt küldünk a megadott email címre a vásárlónak. Ezek után a rendelés módosítására már nincsen lehetőség! A számla elkészülte után a termékek csomagolásra kerülnek, melynek a befejeztével a vásárló értesítést kap a csomag feladásáról. Az értesítő email tartalmazza a csomag  számát, a fizetendő összeg nagyságát, a csomag utánkövetéshez szükséges adatokat. (kérjük, hogy az utánkövetést elsődlegesen a szállítópartnerünknél tegyék meg, mert a szállítmányozó cég logisztikai központja pontosabb információkkal rendelkezik a kiszállítandó csomagról.) A kiszállítás időtartama a Csomag készen áll üzenetünk utáni első munkanap. Azonban előfordulhat, hogy a karácsonyi vagy terhelt időszakokban szállítópartnerünk nem tudja tartani a 24 órás szállítási kötelezettségét, ezért szíves elnézésüket kérjük.
1.10.  A leadott megrendelés a számla kiállításáig (amíg értesítést nem kap a számla elkészültéről) módosítható. Ennek módja a honlapunk jobb oldali sávján lévő linkre kattintással történhet. Ebben az esetben a link az Ön levelező rendszerét megnyitja, és automatikusan generál egy új levelet, mely tartalmazza azokat az infomrációkat, melyekre szükségünk van a rendelés módosításához. Amennyiben a link nem nyitja meg a levelező rendszerét, úgy kérem, hogy a rendelés módosításról egy emailt küldjön a medencediszkont@gmail.com email címre a következő  tárgy mező felírásával -  RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM. Amennyiben a tárgymező eltér, úgy nem tudjuk biztosítani, hogy a rendelés módosítást figyelembe vesszük. A szolgáltató jogosult az adatmódosításból eredő adatrögzítési díjat felszámítani.


Fizetési lehetőségek, szállítási módok

Szállítási módok
a) Személyes átvétel
mindenkinek értékhatár nélkül lehetősége van a termék személyes átvételére.
A terméket jelenleg át lehet venni, Sződligeten előzetes telefonos, vagy email-es egyeztetés után!
FONTOS - a személyes átvétel esetén az időpont egyeztetés a megrendelő felelőssége! A futárral történő kiszállítás folyamatos, így a megrendelés és a személyes átvétel időpontja között a termékek elfogyhatnak raktárról!

b) Ingyenes kiszállítás

80.000 Ft kosárérték felett a következő településeken:
Budapesten, Veresegyházán, Örbottyánban, Csomádon, Mogyoródon, Szadán, Szendendrén, Budakalászon, Ürömön, Pomázon, Leányfalun, Vácon, Sződön, Sződligeten, Gödön, Dunakeszin, Fóton - A szállítás nem vonatkozik Polipropilén Medencékre. Ezekre külön árat számolunk!

c) Kiszállítás futárral
Partnerünk az Express One, a termék kiszállítását 1 munkanapon belül vállalja Április és Július között a beérkező megrendelések extrém megnövekedése miatt a szállítási határidő akár a 10 munkanapot is elérheti
A fent fel nem sorolt területek esetén:
Alapdíj-kosársúly:
0,1 kg -  3 kg - 2240 ft
3,1 kg - 5 kg - 2550 ft
5,1kg - 10 kg - 2850 ft
10,1 kg - 20 kg - 3150 ft
20,1 kg - 30 kg - 3450 ft
30,1 kg - 40 kg - 3750 ft

40 kg - 50 kg - 4450 ft

50 kg - 60 kg - 4900 ft

60 kg - 70 kg - 5600 ft

EXPRESSZ feldolgozás szolgáltatásunk bruttó 999,- Ft.

A szállítás dobozonként 40 kg lehet maximum. Amennyiben egy termék meghaladná a 40 kg-ot, úgy az Ön tájékoztatása mellett kénytelenek vagyunk a termék csomagolását megbontani a kedvezményes szállítási díj érdekében.
Túlsúly
Amennyiben a szétcsomagolt termékeken belül is 1 tétel meghaladja a 31,5 kg-ot de nem éri el a 40kg-ot, úgy túlsúly díjat számlázunk melynek értéke 1100 Ft. A túlsúly díja többszöröződik ha a küldeményben több tétel súlya is meghaladja a 31,5 kg-ot de nem éri el a 40kg-ot. A túlsúly tényéről a termék egyedi oldalán tájékoztatást adunk. Amennyiben egy tétel súlya meghaladja a 40kg-ot illetve 6 csomagból vagy annál több dobozból áll a rendelés úgy kizárólag raklapos tételként tudjuk kiszállítani a csomagot, melynek díja 22.500 Ft. 

Raklapos küldemények esetén, ahol nem megoldható a kézi, emberi erővel történő küldeménykézbesítés, ott a Címzett feladata a gépesített eszköz biztosításáról gondoskodni. Amennyiben a címen a kézi ki- vagy berakodás szükséges, úgy a címzett feladata az áru mozgatása (kipakolás), az Express One
futárja a le- vagy felpakolásban közreműködik

Túlméret
Amennyiben egy tétel valamelyik mérete (szélesség, hosszúság, magasság) meghaladja a 120 cm-t és vagy a szélesség a 60cm-t és vagy a mélység 60cm-t vagy a fenti 3 méret összesen meghaladja a 300 cm-t akkor túlméretes termékről beszélünk. A túlméret esetén pótdíj fizetendő melynek értéke 1.800 Ft. Ha a küldeményben több túlméretes csomag van akkor a pótdíj a csomagok számával felszorzásra kerül. A túlméret tényéről a termék egyedi oldalán tájékoztatást adunk.
Küldeménybiztosítás
100.000 Ft felett, minden megkezdett 100.000 Forint után 500 Ft bizotsítási díj fizetendő.

Futárral történő kiszállítás esetén győzödjön meg a csomag sértetlenségéről. Amennyiben a csomag sérült, kérem azt jelezzék a futár irányába és jegyzőkönyvet vegyenek fel róla, valamint a csomag átvételét követő 24 órán belül jelezzék felénk a medencediszkont@gmail.com email címen. Amennyiben ez nem történik meg, úgy nem tudjuk garantálni, hogy a rongálódásokból, sérülésből keletkezett garanciális igényt érvényesíteni tudja nálunk!

A futárral történő szállítás díjazása nem vonatkozik Polipropilén Medencékre! Ezekre külön árat számolunk!

Polipropilén medencék szállítása

Polipropilén medencék esetén a kiszállítás Vecsésről történik. A szállítási díjat oda-vissza útra számoljuk, melynek összege 375,- Ft / km, illetve egyszeri költsége 25.000,- Ft.

 

Fizetési lehetőségek
a) Készpénz
Személyes átvétel esetén gödi bemutatótermünkben - értékhatártól függetlenül. Bankkártyával Kártyával fizetés nem lehetséges.
b) Átutalás
Minden szállítási mód esetén lehetséges - értékhatártól függetlenül

Utalási Információk:

Kérjük mindenképpen várja meg az automatikus levéltől eltérő visszaigazolásunkat, hogy az Ön csomagja hiánytalanul rendelkezésre áll! AMENNYIBEN A VÁLASZLEVELÜNK ELŐTT ELUTALJA A VÉTELÁRAT, ÉS MI NEM TUDJUK TELJESÍTENI A RENDELÉST, ÚGY A RENDELÉSI ÉRTÉK 1% DE MINIMUM 1.000 FT ADMINISZTRÁCIÓS DÍJAT SZÁMLÁZUNK ÉS EZT AZ ÖSSZEGET VISSZATARTJUK A VISSZAFIZETÉS ÖSSZEGÉBŐL!

Az átutalás megjegyzéseként kérjük adja meg a MEGRENDELÉS SZÁMÁT ÉS A MEGRENDELŐ NEVÉT

Kérjük, hogy a terméket és a kiszállítás pontos összegét a 16200230-10031614 MagnetBank Zrt-s bankszámlaszámunkra átutalni szíveskedjék. A bankszámla tulajdonosa Dopa Invest Kft. Amennyiben a termék szállításának ellenértéke nem érkezik meg számlánkra vagy nem pontos összeg érkezik, úgy a termék kiszállítását nem tudjuk megkezdeni.

c) Készpénzes utánvét a futárnál
Lehetséges futárral történő kiszállítás esetén - értékhatár 0 ft - 1.000.000 Ft-ig – felár a következő táblázatban
kosárérték: 0-100 000 ft -ig -400 ft felár.

Kártyával fizetés nem lehetséges!

1.12.  A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. A visszaigazolás csak annyit jelent, hogy a rendelés megérkezett a szolgáltatóhoz, nem jelenti, hogy a termékek rendelkezésre állnak, vagy nem szükséges beszerzési idő a termékek rendelkezésre állásához. Amennyiben 10 percen belül nem érkezik visszaigazolás kérjük, hogy a rendelést adja le újra a szolgáltató felé.  Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő- a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz -megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.


A megrendelések feldolgozása és teljesítése:

1.13.  A megrendelések feldolgozása általában a megrendelést követő következő munkanapon történik.
1.14.  Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül. 
1.15.  Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről a Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint a Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése a Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

1.16 A webáruház fenntartja a jogot, hogy a termékértékesítéskor és szolgáltatásnyújtáskor más alvállalkozót vonjon be a teljesítéshez. Ilyenkor a harmadik fél számázása lehetséges természetesen figyelembe véve a jelen általános szerződési feltételek részleteit.


Elállási/Felmondási tájékoztató

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.
Az elállási/felmondási határidő az Ön által megrendelt termék átvételét követő 14. nap. (Ezen időpontig meg kell érkeznie a terméknek, vagy bizonyítania kell az elküldés tényét)
Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni elektronikus úton küldött levél útján az alábbi címre: info@medencediszkont.hu. Ebből a célból felhasználhatja a honlapon a főoldal job oldalsávján elérhető elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.
Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Jogi személy vásárlása esetén (számlázás nem magánszemélynek történik) a vásárló nem jogosult a 14 napos
indoklás nélküli elállásra.
Amennyiben a vásárló hibát, rendellenes működést jelent a megvásárolt termékkel kapcsolatban, úgy csak a
termék rendeltetésszerű használatának vizsgálata után jogosult a vevő a 14 napos elállásra, amennyiben a
vizsgálat eredménye azt állapítja meg, hogy a terméket rendeltetésszerűen használták.

Az elállás/felmondás joghatásai

1) Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, A visszatérítés módja átutalással történik 30 munkanapon belül, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.
Útmutató az elállási/felmondási mintatájékoztató kitöltéséhez:
a) termék adásvételére irányuló szerződés esetében: „attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.”;
b) több termék szolgáltatásakor: „attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó terméket átveszi.;
c) több tételből vagy darabból álló termék szolgáltatásakor: „amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó tételt vagy darabot átveszi.;
2)Vállalkozás neve – DOPA Invest Kft. (medencediszkont)
postai címe: 2133. Sződliget, 76/020 (gödi Iparos centrum)
email címe: info@medencediszkont.hu. (preferált bejelentési mód)
3) Ön internetes oldalunkon is www.medencediszkont.hu kitöltheti az elállási/felmondási nyilatkozat-mintát vagy benyújthatja az elállási/felmondási szándékát egyértelműen kifejező egyéb nyilatkozatát. Ha Ön emellett dönt, az elállás/felmondás megérkezését tartós adathordozón (például elektronikus levélben) haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek.
4) A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
5) Ön köteles számunkra a következő postacímre: DOPA Invest Kft.(medencediszkont.hu) 2133. Sződliget, Pesti út 76/020 (gödi Iparos centrum) (megjegyzés: 2133. Sződliget, Pesti út 76/020 (gödi Iparos centrum, megjegyzés: medencediszkont.hu) számára a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.;
és
b) A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.,
c)  Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be, vagy higiéniai okokból a terméken alkatrészt kell cserélni, de ebben az esetben sem lehet az értékcsökkenés mértéke nagyobb mint a pótalkatrész kiskereskedelmi ára. 

Medencefólia, Medence test, Jakuzzi test, Szolárfólia, Medenceporszívó esetén amennyiben a csomagolás
-bontott, rendesen eredeti csomagolásába visszacsomagolt  és vízzel nem érintkezett - a vételár 70%-ának megfelelő takarítási és/vagy vizsgálati díjjal csökkentett árat térítünk vissza,
-bonott, nem eredeti csomagolásába viszacsomagolt vagy vízzel érintkezett - vételár 30%-ának megfelelő takarítási és/vagy vizsgálati díjjal csökkentett árat térítünk vissza.
A takarítási díj egyszerű pormentesítést jelent, Erősen szennyezett, kivágott fólia esetén a visszatérítést nem áll módunkban megtenni!

-az Intex és Bestway márkájú szolártakarókat a rendelés és kiszállítás után sajnos nem áll módunkban visszavenni! 

Higiéniai termékek esetén (pl papírszűrő, ágytakaró) nem áll módunkban visszatérítést fizetni!


Garancia, jótállás

1.18.  Tartós használati termékeinkre a garanciális időtartam a következőképpen alakul:

a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,
a 100 000 forintnál drágább, de 250 000 forintot el nem érő eladási ár esetén két év,
250 000 forint eladási ár felett három év.


A vizeszsák kopóalkatrész erre a termékre csak 1 hét garancia vonatkozik.
Pótfóliára, takarófóliára, szolártakaróra, vízforgatóra és medenceporszívóra vonatkozó garancia:
-bontott de vízzel nem érintkezett: 70 %-os visszatérítés.
-bonott és vízzel érintkezett: 30 %-os visszatérítés.

1.18.a Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Intex illetve a Bestway által forgalmazott szolártakarók 120-160 micron vastagságúak (más forgalmazóknál gyártott fóliáknál sokkal vékonyabbak). Ezeknek a szolártakaróknak az átlag életkora 1-2 év, a túlzott vegyszerezés illetve a többszöri összehajtás után ez megrövidülhet. Legyenek kedvesek ennek tudatában leadni rendelésüket, mert ezeket a fóliákat nem tudjuk visszavenni.

A saválló létra garancia abban az esetben érvényesíthető, amennyiben a létra megfelelően lett földelve, a víz és a levető egyenpotenciál szakképzett villanyszerelő által ki lett egyenlítve. A garancia illetve a kopásra. Elszíneződésre nem vonatkozik! A garancia érvényesítésre a felület teljes megtisztítása után a rozsdamentes alapanyag tényleges megmarására vonatkozik!

A 10.000 Ft feletti beszerelhető termékek esetén az ügyfél kérheti, hogy munkatársaink szerelje le a készüléket és biztosítsuk a garanciális javítás helyszínére történő szállítást. Ilyen esetben kiszállási díjat (130 Ft/km Sződligettől számítva oda-vissza) és 8.500 Ft óradíjat számítunk fel.

Panaszkezelés

1.19.  A webshop esetében panaszt lehet tenni személyesen telephelyünkön, 133. Sződliget, Pesti út 76/020 (gödi Iparos centrum) ahol panaszát írásba foglaljuk, majd a jogszabályoknak megfelelően írásban válaszolunk, vagy írásban hivatalos email címünkön (medencediszkont@gmail.com) kérjük, hogy a Tárgy mezőben, vagy a szövegtörzsben tüntesse fel a “Panasz” kifejezést, hogy kötelezettségünknek eleget tudjunk tenni.
Vegyes rendelkezések
1.20.  Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. A felhasználó lakhelye szerinti békéltető testületek elérhetőséges a következőek:

Baranya Megyei Békéltető Testület
Címe: 7625 Pécs, Majorosy Imre u. 36.
Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.
Telefonszáma: (72) 507-154
Fax száma: (72) 507-152
Elnök: Dr. Bodnár József
E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu .

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület
Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500
Fax száma: (76) 501-538
Elnök: Dr. Horváth Zsuzsanna
E-mail cím: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu

Békés Megyei Békéltető Testület
Címe: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775
Fax száma: (66) 324-976
Elnök: Dr. Bagdi László
E-mail cím: bekeltetes@bmkik.hu; bmkik@bmkik.hu

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület
Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.
Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870
Fax száma: (46) 501-099
Elnök: Dr. Tulipán Péter
E-mail cím: bekeltetes@bokik.hu

Budapesti Békéltető Testület
Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefonszáma: (1) 488-2131
Fax száma: (1) 488-2186
Elnök: Dr. Baranovszky György
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

Csongrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék
Fax száma: (62) 426-149
Elnök: Dr. Horváth Károly
E-mail cím: info@csmkik.hu

Fejér Megyei Békéltető Testület
Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúséta tér 4-6.
Telefonszáma: (22) 510-310
Fax száma: (22) 510-312
Elnök: Dr. Vári Kovács József
E-mail cím: fmkik@fmkik.hu; bekeltetes@fmkik.hu

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület
Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217
Fax száma: (96) 520-218
Elnök: Horváth László
E-mail cím: bekelteto@gymskik.hu

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület
Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Telefonszáma: (52) 500-735
Fax száma: (52) 500-720
Elnök: Dr. Hajnal Zsolt
E-mail cím: hbkik@hbkik.hu

Heves Megyei Békéltető Testület
Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.
Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék
Fax száma: (36) 323-615
Elnök: Dr. Gordos Csaba
E-mail cím: hkik@hkik.hu

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület
Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.
Telefonszáma: (56) 510-610
Fax száma: (56) 370-005
Elnök: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit
E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület
Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.
Telefonszáma: (34) 513-010
Fax száma: (34) 316-259
Elnök: Dr. Rozsnyói György
E-mail cím: kemkik@kemkik.hu

Nógrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a
Telefonszám: (32) 520-860
Fax száma: (32) 520-862
Elnök: Dr. Pongó Erik
E-mail cím: nkik@nkik.hu

Pest Megyei Békéltető Testület
Címe: 1055 Budapest Kossuth tér 6-8.
Telefonszáma: (1)-474-7921
Fax száma: (1)-474-7921
Elnök: dr. Csanádi Károly
E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu

Somogy Megyei Békéltető Testület
Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.
Telefonszáma: (82) 501-000
Fax száma: (82) 501-046
Elnök: Dr. Novák Ferenc
E-mail cím: skik@skik.hu

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület
Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180
Fax száma: (42) 420-180
Elnök: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin
E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu

Tolna Megyei Békéltető Testület
Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.
Telefonszáma: (74) 411-661
Fax száma: (74) 411-456
Elnök: Dr. Gáll Ferenc
E-mail cím: kamara@tmkik.hu

Vas Megyei Békéltető Testület
Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Telefonszáma: (94) 312-356
Fax száma: (94) 316-936
Elnök: Dr. Kövesdi Zoltán
E-mail cím: vmkik@vmkik.hu

Veszprém Megyei Békéltető Testület
Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3.
Telefonszáma: (88) 429-008
Fax száma: (88) 412-150
Elnök: Dr. Vasvári Csaba
E-mail cím: info@bekeltetesveszprem.hu

Zala Megyei Békéltető Testület
Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.
Telefonszáma: (92) 550-514
Fax száma: (92) 550-525
Elnök: Dr. Molnár Sándor
E-mail cím: zmkik@zmkik.hu; zmbekelteto@zmkik.hu

Göd, 2019.08.07.

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu