Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Mindent amit a medencékről tudni kell

A medence kezelése bár bonyolultnak tűnik, de valójában nem az. Csak egy pár szezon gyakorlás, némi eszközszükséglet és persze vegyszerek és máris kristálytiszta víz várja Önt kertjében minden nap mikor élvezni szeretné a hűs habokat családjával, vagy barátaival.

  • Medencéhez szükséges dolgok - medencediszkont.huElső medence tulajdonos vagyok. Segítsetek!!!Nyári időszakban gyakran kapunk olyan leveleket, amik arról szólnak, hogy szeretnének többet tudni arról, hogy az első medencéhez mit kell vásárolni, ahhoz, hogy a medence kényelmesen használható legyen. Cikkünk ebben segít Önnek
  • UV-C fertőtlenítő cső minimális vegyszerszinttel - medencediszkont.huRivaldafényben az UV (UVC) fertőtlenítésRengeteg ügyfél keres meg azzal, hogy szeretné medencéjét klórmentes vegyszerezéssel kezelni. Habár az Ultraibolya (UVC) csövek a klór elhagyását nem teszik lehetővé, de mindenképpen segítenek a vegyszer mennyiségének csökkentésében.
  • Dolphin E20 medencetisztító robotDolphin E20 medence robotFantasztikus medencetisztító robot a mindennapok kihívásaira. Kristálytiszta medence minden nap!
  • szolárfűtésSzolárfűtés A medence vízmelegítés egyik legolcsóbb lehetősége a szolárfűtés. Sokak szeretik mert a fenntartási költség szinte 0 Ft, és a kiépítési költsége is igen alacsony.
  • Szűrőüveg - Mindenben nyerőSzűrőüveg - Mindenben nyerőAhhoz, hogy megértsük, hogy mit is jelent a szűrőközeg érdemes először időt szánni arra, hogy megértsük, hogyan is működik a medence víz szűrés folyamata.
  • fémaplástos medencék - medencediszkont.huMinden amit a fémpalástos medencékről tudni szeretnélA fémpalástos medencék a luxus medencék belépő kategóriái. Olcsóbbak mint az épített fóliás beton medencék, mert ezeknél az oldalsó támasztás nagy részét egy merev acél palást adja. Erre az acél palástra feszül a fólia, mely a medence vízzárását biztosítja.
  • A medence védelmében - A takarásról minden amit nem akartál megkérdezniA medence védelmében - A takarásról minden amit nem akartál megkérdezniA medencefedés vagy takarás, hívhatjuk akárhogyan egy rendkívül szerteágazó téma.
  • polipropilén műanyag medence építés - medencediszkont.huA Műanyag (Polipropilén) medence építéseA medence építés bár nem túl bonyolult mégis sok odafigyelést igénylő folyamat. Pontosan ezért sok ügyfelünk “kulcsrakész” kivitelezést igényel tőlünk, de minden évben akadnak olyanok, akik költség hatékonysági okokból maguk intéznék a medence építés folyamatát.
  • Szolárfólia... mire is jó az?Szolárfólia... mire is jó az?Hogyan őrizd meg a medence vizének hőmérsékletét és spórolj a vegyszereken? használj szolár medence takaró fóliát
  • Környezetbe illő medence teneriférőlKörnyezetbe illő medence teneriférőlEgy fa nő ki a medence oldalából? Na nem már...
Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

 

 

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu