Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.
Kérjük Jelentkezzen be, vagy Regisztráljon!
62 termék a kategoriaban

Medence fóliák

Egyedi épített fóliás medencét szeretne? Szeretné kifóliáztatni meglévő festett, vagy csempézett medencéjét? Ereszt a víz a polipropilén műanyag medencéjéből, vagy egyszerűen szeretné azt felújítani? Ebben az esetben minőségi 1,5 mm-es, üvegszálerősített fóliáinkat ajánljuk. 

A fóliák tekercsekben készülnek, így gyakoralatilag bármilyen alakú medencét ezekkel ki lehet fóliázni. A fóliázás során hőhegesztést használunk, így a két fóliaréteg egybeolvad és tökéles vízzárást nyújt. Természetesen a befúvók, szkimmerek, lámpák, padlóürítők, egyéb extra felszerelések vízszigetelését is meg kell oldanunk, de a megfelelő tömítések felhasználásával ez sem okoz problémát. A hengerelt fóliát úgy szabjuk medencéjére akár az úri szabó az ügyfél testére a minőségi szövetanyagot.

Több mint 30 egyedi színt és ezek kombinációit is alkalmazhatjuk a medence kialakításánál, így a végeredmény a legmagasabb esztétikai követelményeknek is megfelel.

Az alapfóliák élettartama megfelelő vízkezelés mellett eléri akár a 15-20 évet is.

Amennyiben akril fólia segítségével készül a medence, úgy a fólia élettartama akár további 10 évvel is meghosszabbítható. A bevonatnak köszönhetően a fólia teljes élettartama alatt könnyebben tisztítható, kevésbé látszik rajta a vízvonal szennyeződése.

A mintás fóliáink általában nyomtatott, magas kopásállóságú mintát tartalmaznak, melyek kellemesen feldobják a medence egyhangúságát. Így akár elképzelehető olyan medence is, melynek az alja és az oldala színben, mintában eltér egymástól.

A legújabb 3D medence fóliák valóban három dimenziós hatást keltenek, így a vastagságuk meghaladja a 1,5 mm-t. Kivitelükből adódóan alapból csúszásmentesek, így bátran használhatóak a medence lépcsőkre, ülőpadokra, de akár a teljes aljzatra egyaránt.

Kérjük válasszon az alkategóriák közül:

3D medence fóliák

Fóliázás segédanyagok

Medence fóliák

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

 

 
További információ medence fedésekről - www.fedesmedencere.hu

Adria/Splasher medence belsó fólia hihetetlen áron!

Karácsonyi műfenyők, dekorációk és ragyogó világítások a www.mufenyodiszkont.hu oldalon!