Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Épített medence fóliák

Egyedi épített fóliás medencét szeretne? Szeretné kifóliáztatni meglévő festett, vagy csempézett medencéjét? Ereszt a víz a polipropilén műanyag medencéjéből, vagy egyszerűen szeretné azt felújítani? Ebben az esetben minőségi 1,5 mm-es, üvegszálerősített fóliáinkat ajánljuk. 

A fóliák tekercsekben készülnek, így gyakoralatilag bármilyen alakú medencét ezekkel ki lehet fóliázni. A fóliázás során hőhegesztést használunk, így a két fóliaréteg egybeolvad és tökéles vízzárást nyújt. Természetesen a befúvók, szkimmerek, lámpák, padlóürítők, egyéb extra felszerelések vízszigetelését is meg kell oldanunk, de a megfelelő tömítések felhasználásával ez sem okoz problémát. A hengerelt fóliát úgy szabjuk medencéjére akár az úri szabó az ügyfél testére a minőségi szövetanyagot.

Több mint 30 egyedi színt és ezek kombinációit is alkalmazhatjuk a medence kialakításánál, így a végeredmény a legmagasabb esztétikai követelményeknek is megfelel.

Az alapfóliák élettartama megfelelő vízkezelés mellett eléri akár a 15-20 évet is.

Amennyiben akril fólia segítségével készül a medence, úgy a fólia élettartama akár további 10 évvel is meghosszabbítható. A bevonatnak köszönhetően a fólia teljes élettartama alatt könnyebben tisztítható, kevésbé látszik rajta a vízvonal szennyeződése.

A mintás fóliáink általában nyomtatott, magas kopásállóságú mintát tartalmaznak, melyek kellemesen feldobják a medence egyhangúságát. Így akár elképzelehető olyan medence is, melynek az alja és az oldala színben, mintában eltér egymástól.

A legújabb 3D medence fóliák valóban három dimenziós hatást keltenek, így a vastagságuk meghaladja a 1,5 mm-t. Kivitelükből adódóan alapból csúszásmentesek, így bátran használhatóak a medence lépcsőkre, ülőpadokra, de akár a teljes aljzatra egyaránt.

3D medence fóliák

Folyékony fóliák

Fólia bádog

Épített medence fóliák

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

PP medencékkel kapcsolatos kérdések:
+36 70 669 7597

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu