Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Medence porszívó robot Dolphin M400

Külső RaktáronMedence porszívó robot Dolphin M400

Bruttó ár: 550 000 Ft

Várható szállítási idő: 1-2 hét

A kép csak illusztráció

  • Medence porszívó robot Dolphin M400
  • Medence porszívó robot Dolphin M400
  • Medence porszívó robot Dolphin M400
  • Medence porszívó robot Dolphin M400
  • Medence porszívó robot Dolphin M400
  • Medence porszívó robot Dolphin M400
  • Medence porszívó robot Dolphin M400
  • Medence porszívó robot Dolphin M400
Jellemzők:
ModellMaytronics Dolphin M400 IOT CB
Garancia 4 év
Ajánlott medencehossz15 m
Kábelhossz18 m
Kábelcsavarodás gátlóvan
Súly11,5 kg
Tisztítási területpadló, oldalfal, vízvonal
Tisztítási módokáltalános
SzűrésKazettás szűrő: finom és ultra-finom
Szűrő állapot jelző-
KefékKombinált
TápegységIOT 120 W + BT, heti időzítés
Caddy (szállító kocsi)igen
Okostelefon appKézi vezérlés, heti időzítés, támogatás, beállítások
Távirányítás-
Szívóteljesítmény17 m³/h

Kinek ajánljuk a Maytronics Dolphin M400 medence porszívó robotot?

A Maytronics Dolphin M400 IOT CB medence takarító robotot azoknak ajánljuk, akiknek a medencéje legfeljebb 15 méter hosszú és 2 méter mélységű, és akik kényelmesen szeretnének távolról irányítani egy okos medence takarító robotot. Az M400 IOT CB számos kényelmi funkcióval rendelkezik, amelyeket egy okostelefonon vagy táblagépen keresztül lehet vezérelni, például a tisztítási idők programozása, a tisztítási ciklusok kezelése és a takarító robot állapotának nyomon követése. Az M400 IOT CB alkalmas mind földbe épített, mind pedig föld feletti medencékhez, és a medence alját, falait és vízvonalát is képes tisztítani. Ha szeretne egy okos medence takarító robotot, amelyet bárhonnan távolról irányíthat, és amely hatékonyan tisztítja a medencéjét, akkor a Maytronics Dolphin M400 IOT CB lehet a megfelelő választás Önnek.

Caddy: Caddy-vel kapható. A Caddy hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa. De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

CLEVERCLEAN TECHNOLÓGIA: A medence teljes bejárását a fejlett navigációs rendszer és letapogató szoftver segíti. Ez biztosítja, hogy a padló, az oldalfal és a vízvonal minden centiméterét a leghatékonyabb útvonalon tisztítsa. Olyan okos, hogy a rendszer automatikusan megkerüli az akadályokat, és azonnal visszatér az eredeti útvonalra.

KÁBEL CSAVARODÁST MEGELŐZŐ RENDSZER: A Maytronics által szabadalmaztatott kábel csavarodást megelőző forgó meggátolja, hogy a kábel összegabalyodjon. Amikor a Dolphin robot a medencében körbe-körbe mozog, a forgó biztosítja, hogy a kábel szabad és egyenes legyen, így a medencében szabadon tud közlekedni!

ULTRA FINOM SZŰRŐZSÁK, EGYÉB SZŰRŐKKEL: A dugulás, eltömődés elkerüléséhez minden körülmények között kiváló megoldás a kétrétegű szűrés. A szezon kezdetén használja a hálós szűrőt, hogy felfogja a durva szennyeződéseket, rendszeres használatnál használja a finom és az ultrafinom szűrőbetétet.

POWER STREAM MOZGATÁSI RENDSZER: Többirányú vízáram biztosítja az állandó tapadást a függőleges felületeken. Ennek segítségével hatékonyan takarítja a medencefalat és a vízvonalat is, de a pontos navigáláshoz is hozzájárul.

TÖBBSZÖRÖS SZŰRÉS: Külön szűrőkazetták segítségével leszűri a durva, a finom és az ultrafinom szennyeződéseket is, így biztosítva a leghatékonyabb tisztítást.

ENERGIATAKARÉKOS MULTIFUNKCIÓS TÁPEGYSÉG: Ciklikus tisztítás, normál és gyors üzemmódválasztás, indítási késleltetés, fóliatasztatúrás vezérléssel.

Így ismerheti még:
Medencetisztító, Robotporszívó, Automatikus tisztító, Medencetisztító robot, Elektromos porszívó, Automatizált medencetisztít, Intelligens medencetisztító, Programozható porszívó, Medence takarító robot, Víztisztító robot, Medenceautomatizálás, Medence karbantartás, Medence takarítás, Automatikus víztisztító, Elektromos medencetisztító, Dolphin M400 medencetisztító robot, Dolphin M400 robotporszívó, Automatikus Dolphin M400 medencetisztító robot, Intelligens Dolphin M400 medencetisztító robot, Programozható Dolphin M400 porszívó, Dolphin M400 medencetisztító robot víztisztításra, Dolphin M400 medenceautomatizáló robot, Dolphin M400 medence karbantartó robot, Dolphin M400 medence takarító robot.

Kapcsolódó termékek

Mások ezeket vásárolták még

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

PP medencékkel kapcsolatos kérdések:
+36 70 669 7597

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu