Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Bestway 56710 fémvázas medence szett vízforgatóval 549 x 274 x 122 cm (Power Steel)

Utolsó darabokBestway 56710 fémvázas medence szett vízforgatóval 549 x 274 x 122 cm (Power Steel)

Bruttó ár: 294 999 Ft

A kép csak illusztráció

  • Bestway 56710 fémvázas medence szett vízforgatóval 549 x 274 x 122 cm (Power Steel)
  • Bestway 56710 fémvázas medence szett vízforgatóval 549 x 274 x 122 cm (Power Steel)
  • Bestway 56710 fémvázas medence szett vízforgatóval 549 x 274 x 122 cm (Power Steel)

Ez a termék túlméretés.
Többlet szállítási költség: 1,800 Ft.

Ez a termék túlsúlyos.
Többlet szállítási költség: 1,100 Ft.

VÁLASSZA A BESTWAY CSŐMEDENCE KÍNÁLATÁNAK LEGTETEJÉT
Az egyszerűen és gyorsan telepíthető BESTWAY Power Steel 5,49 x 2,74 x 1,22 m-es cső alakú medencének csak előnyei vannak. Rendkívül robusztus, felcsatolható fémszerkezettel és háromszoros vastagságú TriTech PVC béléssel (egy poliészter rétegből álló megerősített anyag, amely két réteg ultra-ellenálló PVC között helyezkedik el) minden bizonnyal gyermekei kedvenc játszóterévé válik. Szakértőink által tanúsított csúcsminőségű föld feletti medence kényelmes úszóterületet kínál, ahol egész nyáron úszhat és szórakozhat családjával . Könnyen karbantartható, ez az ovális alakú, tetszetős kialakítású medence készletként kerül forgalomba, számos kiegészítővel (patronos tisztító, kivehető biztonsági létra, klórdiffúzor stb.).

A ChemConnect klórdiffúzorral a vízről való gondoskodás gyerekjáték lesz! Praktikus és hatékony, ennek az eszköznek az lesz a szerepe, hogy egyenletesen eloszlassa a kezelőterméket a medencében, így minden úszás során részesülhet a tiszta és egészséges vízből. Könnyen telepíthető és használható, mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáadja a többfunkciós klórtablettákat a ChemConnecthez, és közvetlenül a BESTWAY medence visszatérő fúvókájához csatlakoztatja. Ha a szűrőrendszer aktiválódik, az Ön hosszan tartó fertőtlenítőszere automatikusan sugároz. Csak be kell állítania a diffúzor intenzitását az Ön igényei szerint. Annak megállapításához, hogy növelnie vagy csökkentenie kell-e az adagot, ne felejtse el rendszeresen ellenőrizni a vizet analitikai csíkok, például a Bestway papírcsíkok segítségével .https://www.medencediszkont.hu/termek/bw-papircsikosvizteszter-58142/

ÉPÍTSE MEG MEDENCÉJÉT 6 LÉPÉSBEN!
A cső alakú medence összeszerelése rendkívül egyszerű és gyors. Mindössze 30 perc alatt (becsült összeszerelési idő 3 fővel) a medence készen áll a víz alá helyezésére, így azonnal élvezheti. A telepítés megkezdése előtt azonban alaposan el kell olvasnia a telepítési utasításokat , és meg kell határoznia az ideális helyét. A padló, amelyen a BESTWAY POWER STEEL medencéje nyugszik ezért tökéletesen síknak és vízszintesnek kell lennie, és egyenletesen el kell viselnie a medence súlyát a használat során. Annak érdekében, hogy ne sérüljön meg a bélés, el kell távolítania a törmeléket, köveket és egyéb gallyakat is, amelyek átszúrhatják. A praktikusság kedvéért válasszon egy helyet egy vízforrás és egy konnektor közelében, hogy a medencéje szűrőjét működtetni tudja.

TARTOZÉKOK MELLÉKELVE:

Mint minden BESTWAY modell, a POWER STEEL Oval medence is készletként kerül forgalomba, számos kiegészítővel. Ez lehetővé teszi, hogy kulcsrakész medencével rendelkezzen a legnagyobb boldogság érdekében. 

 

Kapcsolódó termékek

Mások ezeket vásárolták még

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

PP medencékkel kapcsolatos kérdések:
+36 70 669 7597

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu