Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Intex homokszűrős vízforgató 4 m3/h #26644

RaktáronIntex homokszűrős vízforgató 4 m3/h #26644

Bruttó ár: 63 000 Ft

A kép csak illusztráció

  • Intex homokszűrős vízforgató 4 m3/h #26644
  • Intex homokszűrős vízforgató 4 m3/h #26644
  • Intex homokszűrős vízforgató 4 m3/h #26644
  • Intex homokszűrős vízforgató 4 m3/h #26644
  • Intex homokszűrős vízforgató 4 m3/h #26644

A TISZTA VÍZÉRT!
Az ideális szűrőegységet keresi föld feletti medencéjéhez? Fedezze fel az Intex 4 m3/h szűrőegységet időzítővel. Akár 24 m3 víz kiszűrésére is képes, és az Ön preferenciáinak és igényeinek megfelelően képes homokot vagy üveget szűrni. 6 utas szelepe egy igazi homokszűrő összes funkcióját kínálja, mindezt kisebb helyigényért és sokkal kedvezőbb áron. A 32-38 mm-es adapterrel szállítva ez a szűrőlap könnyen illeszkedik Intex cső alakú medencéjéhez. Időzítővel felszerelt, mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a szűrési időtartamot, és a többit a készüléke végzi el.

MÉRETEK:

A többutas szelep kezelése előtt feltétlenül le kell állítani a szűrőszivattyút. A szivattyú szelepének bekapcsolása károsíthatja a szűrő csillagtömítését.

HOGYAN SZÁMÍTJUK KI A MEDENCE SZŰRÉSI IDŐT?

Az uszoda szűrési ideje a víz hőmérsékletétől függ. Minél magasabb, annál hosszabb ideig kell szűrni a vizet. Az optimális szűrési időtartamot egy gyors számítással kapjuk meg. Valójában csak el kell osztania a víz hőmérsékletét 2-vel az optimális szűrési idő eléréséhez. Egy 26°C-os medencénél csak 26/2 = 13 , a medence 13 óra szűrést igényel. Fontos, hogy a szűrés aktív legyen a nap folyamán, ahol a napsugárzás a legjelentősebb. Vegye figyelembe azt is, hogy a szűrésnek folyamatosan működnie kell, ha a víz hőmérséklete 28 °C felett van .

NÉHÁNY KARBANTARTÁSI TIPP A SZŰRŐ GONDOZÁSÁHOZ!
Az egészséges víz egész évszakon át tartó fenntartása érdekében szükséges a szűrőegység megfelelő karbantartása. Íme néhány tipp ennek eléréséhez:

Először is ne felejtse el visszamosni a szűrőt körülbelül 2 hetente, hogy megakadályozza a szűrőanyag eltömődését. Ennél mi sem egyszerűbb, csak le kell kapcsolni a szivattyút, mielőtt a 4 utas szelepet "mosás" állásba kapcsolná . Ellenőrizze, hogy a csatornaszelep nyitva van-e, majd indítsa újra a szivattyút. A homokot a víz megtisztítja és a piszkos víz kifolyik. A szűrő tisztítása körülbelül 30 másodperctől 1 percig tart. Kapcsolja ki ismét a szivattyút, majd kapcsolja "öblítés" állásba , hogy alaposan megtisztítsa a szűrőt körülbelül tíz másodpercig. Másodszor, évente kétszer vegyi vízkőmentesítést kell végezni a szűrőn . Ezt a vízkőmentesítést a szezon közepén , valamint a teleltetés vagy a vízzel való feltöltés idején kell elvégezni

A termék 2 db 10849-es adapter segítségével, 32 mm-es gégecsővel kis medencékhez csatlakoztatható! https://www.medencediszkont.hu/termek/intex-atalalkito-32-38as-gegecso-csatlakozashoz-10849/

 

Kapcsolódó termékek

Mások ezeket vásárolták még

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

PP medencékkel kapcsolatos kérdések:
+36 70 669 7597

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu