Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Bestway Fémvázas medence szett, 640 x 274 x 132 cm #5612B

RaktáronBestway Fémvázas medence szett #5612B

Bruttó ár: 460 000 Ft

A kép csak illusztráció

  • Bestway Fémvázas medence szett #5612B
  • Bestway Fémvázas medence szett #5612B
  • Bestway Fémvázas medence szett #5612B

Ez a termék túlméretés.
Többlet szállítási költség: 1,800 Ft.

Ez a termék túlsúlyos.
Többlet szállítási költség: 1,100 Ft.

LEÍRÁS
A 640 × 274 × 132 cm-es lenyűgöző méretekkel és 19 281 literes térfogattal a Bestway Power Steel™ álló kerti medence hűvöset biztosít a forró napokon. A medence méretének és mélységének köszönhetően a gyerekek és a felnőttek egyaránt jól érzik magukat benne.A szenzációs téglalap alakú medence lenyűgöző méreteivel hűsíti az egész családot a forró napokon. A korrózióálló fémkeret biztosítja a szerkezeti stabilitást, a Seal&Lock System™ pedig biztonságossá és erőssé teszi a keretelemek csatlakozását. A medence kád Tritech™ anyagból készült, amely poliészter háló és két réteg vastag PVC kombinációja. A Tritech™ anyag biztosítja a medence tartósságát és szilárdságát.

A medence kényelmes és biztonságos létrával van felszerelve, amely lehetővé teszi a lépcsők egyszerű és gyors felemelését, amikor a medence nincs használatban. Ez az intézkedés biztosítja, hogy a gyermekek felnőtt felügyelete nélkül nem léphetnek be a medencébe. Egy ilyen medence 19 281 liter vizet tartalmaz, ami rengeteg lehetőséget biztosít a szórakozásra, m.in.minden gond nélkül merülhetsz. Speciális szelepeket használnak a víz gyors leeresztésére.

A mellékelt homokszűrős szivattyú gondoskodik a víz tisztaságáról.Ez lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezhesse a kristálytiszta vizet, és zavartalanul lustálkodhasson a vízben. A ChemConnect™ vegyszeradagoló biztosítja az egészséges és tiszta medencevizet. A beépített adagoló kialakítása fenntartja a megfelelő kémiai egyensúlyt azáltal, hogy automatikusan kibocsátja a szükséges mennyiségű klórt. A mellékelt fedőnek köszönhetően könnyedén megvédheti a medencét a szilárd szennyeződésektől – fűszálaktól, levelektől vagy rovaroktól.

A medence főbb jellemzői:

A medence űrtartalma 19 281 l (90%-ban megtelt).
Háromrétegű, rendkívül tartós PVC és poliészter oldalfalak.Kiváló minőségű, horganyzott acélkeret, amely ellenáll a korróziónak, ami a medencét nagyon stabillá teszi. Gyorscsatlakozók az áramlásszabályozáshoz. A medence téglalap alakja nagyobb szerkezeti stabilitást és kevesebb pazarolt helyet jelent (a medence nem igényel oldaltámaszt). A telepítés szerszámok nélkül is elvégezhető, amihez általában 2–3 emberre van szükség. 30 perc. A Chemconnect átfolyós vegyszeradagolója, amely a szivattyúba van beépítve. Az adagoló automatikusan vezérelt, és nem igényel kézi működtetést. A készülék szivattyúhoz való csatlakoztatása lehetővé teszi a klór egyenletes eloszlását a vízben. A Chemconnect adagoló sikeresen helyettesíti a hagyományos úszó adagolót. Alkalmas 2,5 cm átmérőjű vegyi tablettákhoz. A modern technológiáknak köszönhetően a medence feldolgozása hosszú élettartamot biztosít.

Új termék, eredeti csomagolásban, a gyártó garanciájával.

Kapcsolódó termékek

Mások ezeket vásárolták még

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

A MAI napon 2024.05.09 ZÁRVA tartunk! - Személyes átvételre nincs lehetőség!

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

PP medencékkel kapcsolatos kérdések:
+36 70 669 7597

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu