Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Bestway 5612X fémvázas medence szett vízforgatóval 427 x 122 cm (Margarita)

RaktáronBestway 5612X fémvázas medence szett vízforgatóval 427 x 122 cm (Margarita)

Bruttó ár: 166 000 Ft
Kedvezményes ár: 157 000 Ft

A kép csak illusztráció

  • Bestway 5612X fémvázas medence szett vízforgatóval 427 x 122 cm (Margarita)
  • Bestway 5612X fémvázas medence szett vízforgatóval 427 x 122 cm (Margarita)
  • Bestway 5612X fémvázas medence szett vízforgatóval 427 x 122 cm (Margarita)

Ez a termék túlméretés.
Többlet szállítási költség: 1,800 Ft.

Ez a termék túlsúlyos.
Többlet szállítási költség: 1,100 Ft.

Az akció időtartama: 2023.08.31 vagy a készlet erejéig!

Jellemzők:
- 427 x 122 cm
- Kapacitás (90%): 15 232 L
- Könnyű telepítés (20 perc)
- Korrózióálló fémkeretek
- A STEEL PRO MAX™ medence beépítése szerszámok nélkül is elvégezhető!
- Tartós, háromrétegű PVC és poliészter hálós oldalfalak.
- A modern technológiáknak köszönhetően a medence feldolgozása hosszú élettartamot biztosít.

Csomag tartalma:
- kerek medence
- medencetető
- Szűrőszivattyú vízszűréshez (58386)
- Szűrőpatron (58094)
- Biztonsági létra (58331)
- Borító (58248)
- javítófolt

 

A Steel Pro Max vonal földalatti Bestway 5612X medencéje a gyakorlatban, gyors és funkcionális megoldás maximális szórakozás és kikapcsolódás eléréséhez közvetlenül a kertben, rövid idő alatt és próba nélkül!

A Steel Pro Max termékcsalád feletti medencemodelljeit földdel a legmegbízbbnak a piacon. Ezek a Bestway kiemelt zöldterületeiket fejlesztése ki, medencével szeretnék olyan szépíteni, amelyek maximális erejét és sokoldalú biztosítását a behelyezés során. A Steel Pro Max termék előnye a medence építéséhez felhasznált anyagok kiváló minőségében és egyszerű telepítésében rejlik, amely a Bestway FrameLink rendszer fejlett technológiájának minden eszközén megoldható. sík terep típusa.

Ezt az innovatív tömítő- és reteszelőrendszert úgy fejlesztették ki, hogy stabil és biztonságos biztosítékot biztosít a szakaszok és a medence váza között mind az összeszerelési szakaszban, mind a későbbi használat során. Az acélcsatlakozók különleges kezelést kapnak a rozsda és a korrózió ellen, ami hosszú élettartamot és a külső hatásokkal szemben maximális ellenállást biztosít a medencének. Ez egy olyan rendszer, amely a medence megbízhatóságát duplán garantálja. A T-alakú csatlakozóknak nem csak egyszerűsíti a szerelést és összeszerelést, hanem tökéletesen támogatja a tartószerkezetet, és ajánlja az ízületek meghajlását és rozsdásodását.

A várakozásoknak megfelelően ez a talaj feletti medence az egyik legerősebb és legstabilabb modell a föld feletti kategóriájában: kör alakú, és teljesen körülveszi a Bestway által szabadalmaztatott kiváló minőségű Duraplus háromrétegű PVC bélés. Ez sokkal tartósabb anyag, mint a föld feletti medencék hagyományos bélései, mivel három átfedő és hegesztett rétegből áll, amelyek biztosítják a medence nagyobb stabilitását a fizikai igénybevételekkel szemben, és rendkívül ellenállnak az esetleges meghibásodásoknak.

A medence átmérője 427 centiméter, magassága 122 centiméter, így maximális kényelemmel úszhat és szórakozhat. A medence belsejét prizmahatású mozaikbevonat is díszíti, hogy a medencében való úszás még a szemnek is kellemes élmény legyen.

A piacon található többi föld feletti medencéhez képest a Bestway 5612X Steel Pro Max feletti medence kiváló kompromisszumot kínál a minőség és megfizethető ár között: a szerkezet szilárdsága és biztonsága, megerősített acélcsövek és gyors és egyszerű összeszerelés Ez a medence tökéletes választás minden családnak és azoknak, akik gond nélkül szeretnének szórakozni, tekintettel arra, hogy a költségek nem túl magasak.

A medence felszerelése szükséges 20 percet vesz 2-3 segítségével, kivéve a medence feltöltését. Nincs szükség ásatásokra vagy annyi igényes kertészeti munkára, mivel minden, amire szüksége van, már benne van aban; A csomagolásban található készlet az üzembe helyezéshez szükséges összes tartozékot, ezért azonnal használatra kész!

A ProduceShop minőségi és esztétikai jellemzői alapján minden kategóriában csak a legjobb választja ki, azzal a céllal, hogy csak olyan terméket értékesítsen a piacon, amely teljes mértékben megfelel a vásárlói igényeknek.

 

Kapcsolódó termékek

Mások ezeket vásárolták még

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Leadott rendelés
személyes átvétele:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Rendeléssel kapcsolatos kérdések info:                   

+36 70 669 7595

PP medencékkel kapcsolatos kérdések:
+36 70 669 7597

 

A medence szezonban április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartás email-en történik!