Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Klórstabilizáló granulátum 1kg

RaktáronKlórstabilizáló granulátum 1kg

Bruttó ár: 4 700 Ft

A kép csak illusztráció

TERMÉKLEÍRÁSAquacorrect klórstabilizáló

Klórstabilizáló granulátum, a vízben lévő szabad klór megkötését segítő fürdővízkezelő szer 1 kg-os kiszerelésben, az úszómedence állandó és optimális klórszintjéért. Napfény és magas vízhőmérsékletből adódóan a klór gyorsan lebomlik, a klórstabilizáló granulátum ezt a folyamatot lassítja, továbbá megszünteti a kellemetlen klór szagot, mindezt magas hatékonysággal, alacsony adagolási szint mellett.

KLÓR: A mikroorganizmusokat a mechanikus medencetisztítás, a szűrőrendszer nem tudja teljesen eltávolítani. Forró napokon a magas hőmérséklet tökéletes feltételeket biztosít a mikroorganizmusok és kórokozók számának gyarapodásához. Ezek táplálékul szolgálnak az algáknak, amelyek egymás után szaporodnak, amik tökéletes táptalajt jelentenek a baktériumok, vírusok és gombák számára. Klóros fertőtlenítőszer használata ezért rendkívül fontos a mikroorganizmusok szaporodásának gátlása, a víz zavarosságának ellensúlyozása és a fürdővíz tisztán tartása érdekében.

FELHASZNÁLÁS: Vízápolási termék. A napsugárzás és a magasabb vízhőmérséklet következtében a vízben, a fel nem használt klór vesztesége nagyon magas lehet. A "Klórstabilizálónak" lassítják a klór oldódását, így a klórfogyás jelentősen csökken. Ezzel egyidejűleg a kellemetlen klórszag is csökken. A "Klórstabilizáló" nem befolyásolja a hatóanyagokat és korlátlanul tárolható. A "Klórstabilizáló" nem fogy, ami azt jelenti, hogy csak friss vizet kell hozzáadni. Kizárólag magánmedencékhez javasolt. 


ADAGOLÁS
A klórstabilizátor granulátum hozzáadása előtt állítsa be a pH-értéket a 7,0 - 7,4 közötti optimális tartományba. A kezdeti adagoláshoz adjon 200g (kb. 300ml)/10m³ vagyszert a vízhez, majd minden alkalommal amikor friss vizet önt a medencéjébe, adjon 20g (kb. 30ml)/m³ friss víztömegnek megfelelő mennyiséget a klórstabilizálóból.

FONTOS INFORMÁCIÓK: A termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használatot követően azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű. Sokk-klórozás és/vagy 3mg/l feletti klórértékek esetén nem szabad fürdeni. Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.

Kapcsolódó termékek

Mások ezeket vásárolták még

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

PP medencékkel kapcsolatos kérdések:
+36 70 669 7597

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu