Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Gumitömítés Intex jakuzzihoz #11699

RaktáronGumitömítés Intex jakuzzihoz #11699

Bruttó ár: 550 Ft

A kép csak illusztráció

  • Gumitömítés Intex jakuzzihoz #11699

A felfújható medence csatlakozói közötti vízszivárgás elkerülése érdekébenés a műszaki egység csatlakozói , szívó/ürítő O-gyűrűk a csatlakozások szintjén vannak elhelyezve . Idővel azonban a tömítések megromlanak, ami nagymértékben befolyásolja a felfújható medence vízzáróságát . Ezért tanácsos a tömítéseket azonnal kicserélni, amint a kopás jeleit észleli. Annak érdekében, hogy a legjobb áron megjavíthassa felfújható medencéjét , a Cash Piscines az Intex fürdők alkatrészeinek széles választékát választotta ki Önnek . Ezért a szívó/ürítő O-gyűrűk sok Intex felfújható fürdőmodellel kompatibilisek ..  

TERMÉK INFORMÁCIÓ
• Alkatrész típusa: Szívó/ürítő O-gyűrű felfújható fürdőhöz

• Cikkszám: 11699

• Márka: INTEX

• Színek:  fekete

• Kompatibilitás: Kompatibilis számos INTEX felfújható fürdőmodellel (lásd a kompatibilitási táblázatot)

HOGYAN KELL GONDOZNI INTEX FELFÚJHATÓ FÜRDŐJÉT?
Azalkatrészek kopásának ellenőrzése segít abban, hogy a felfújható pezsgőfürdő optimálisan működjön , azonban a fürdő hosszú élettartamának biztosítása érdekében elengedhetetlen a rendszeres karbantartás . A felfújható fürdő karbantartása a szerkezet tisztításán és a víz fertőtlenítésén is túlmegy . A fürdő falainak és aljának alapos tisztításához speciális felszerelésre van szükség a tökéletes eredmény eléréséhez. Ezzel a 3 részes készlettel megkönnyítheti a tisztítást  https://www.medencediszkont.hu/termek/intex-jakuzzi-tisztito-alap-keszlet/, amely elengedhetetlen az Intex jakuzzi falainak gondozásához . A felfújható pezsgőfürdő aljának tisztításához javasoljuk, hogy használjon pezsgőfürdős porszívót https://www.medencediszkont.hu/termek/bestway-lay-z-spa-akkumulatoros-porszivo-60313/ .  Ezeket az eszközöket kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy a lehető legnagyobb mértékben leegyszerűsítsék a feladatot, és tökéletes tisztítást kínáljanak. Ha a fürdő szerkezete megtisztult, fontos a víz tisztítása , hogy ne váljon baktériumok táptalaja. A legtöbb baktérium eltávolításához egyszerűen aktiválja a szűrőrendszert az Intex fürdő vezérlőpultjával . Ez egy patronos tisztítóból áll , amely aszűrőpatron https://www.medencediszkont.hu/termek/intex-jakuzzi-papirszuro/, amely a medence vízében található különféle baktériumok tartályaként szolgál. Ezért elengedhetetlen a szűrőpatron állapotának rendszeres ellenőrzése , nehogy eltömődjön. A szűrő eltömődése jelentősen csökkenti a patron szűrőkapacitását , és nem teszi lehetővé többé, hogy  egészséges és tiszta vizet kapjon. A probléma orvoslására a legegyszerűbb, ha felszerel magának egy patrontisztítót és egy megfelelő folttisztítót , majd alaposan megtisztítja a szűrőpatront. Végül fontos, hogy a víz tisztítását fertőtlenítéssel fejezzük be  https://www.medencediszkont.hu/termek/lay-zspavegyszerekklorosmasszazsvegyszerkeszlet/

Mások ezeket vásárolták még

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

 

 

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu