Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Téli medence takaró 7,3x3,6m ovál medencéhez

RaktáronTéli medencetakaró 7,2x3,6m ovál medencéhez

Bruttó ár: 31 800 Ft

A kép csak illusztráció

  • Téli medencetakaró 7,2x3,6m ovál medencéhez
  • Téli medencetakaró 7,2x3,6m ovál medencéhez
  • Téli medencetakaró 7,2x3,6m ovál medencéhez
  • Téli medencetakaró 7,2x3,6m ovál medencéhez
  • Téli medencetakaró 7,2x3,6m ovál medencéhez

Termék leírása:
Téli takaró, laminált polietilénből szőtt fólia. Kialakításának és anyagának hála, magas élettartam, kiváló szakítószilárdság és tartósság jellemzi

Könnyű kezelhetőség a minimális súlynak köszönhetően - PE medencetakaró fóliánk az év bármely szakában optimális védelmet nyújt! PE ponyvák kiváló minőségűek és extra erős anyagból készülnek. Ez a különösen szakadásálló PE ponyva hatékonyan akadályozza meg a szennyeződés, a por és a levelek bejutását a medencébe, így észrevehetően csökkenti a tisztítási ráfordítást. Ezenkívül az algák szaporodása lelassul az átlátszatlanság miatt. További előnye, hogy a PE ponyvákkal áttelelhető a medence. Ezt az teszi lehetővé, hogy ezek a PE burkolatok 60-80 cm-rel nagyobbak, és így a vízszint a beépített részek alá süllyedhet. A szegélyes vagy széles szélű beépített medencéknél javasoljuk a következő nagyobb medence téli burkolat kiválasztását. A PE medencetakarók szövettel megerősített polietilén fóliából készülnek.

A huzat optimális rögzítése érdekében oldalt körbe vannak ágyazva  fűzőlyukak. Ezen fűzőlyukak segítségével a medencetakaró fólia feszítőzsinórral és  egy csavarhúzóval rögzíthető a föld feletti medencék vagy a részben beépített medencék kerületére. A PE medenceponyvák tartósak és sokoldalúak, így tökéletesek acélfalú medencék, polisztirol medencék vagy gyorstárcsás medencék burkolására.

Az általános alapszabály, hogy minden medencét vízzel kell átteleltetni, fémpalástú medencéknél fagytest nélkül a többi medencetípus estében fagytest elhelyezésével, hossz és keresztirányban! A medence téli takaró letakarásával megakadályozhatjuk, hogy a vízbe falevelek, szennyeződések kerüljenek. Így nem fordulhat elő, hogy a nyár beköszöntével a nyáriasítási procedúra alkalmával szembesülünk azzal a ténnyel, hogy medencénk nem más mint egy koszos, poshadt látványú gödör, ami nem csak koszos de büdös is a benne elburjánzott mikroorganizmusok miatt! Célszerűbb és sokkal esztétikusabb, ha a medencét erre a célra gyártott a medence takaróval fedjük le. Ebben az esetben a medence vizét tökéletesen meg tudjuk védeni a szennyeződésektől, és tavasszal a takaró alatt tiszta vizet találunk. Ezzel megspóroljuk az igen fáradságos tavaszi medencetakarítást, óvjuk a medence burkolatát, és nem kell a vizet lecserélni, ami az egyre dráguló árak mellett nem elhanyagolható szempont sem.

Nem biztonsági takaró!

Főbb adatok:
-Ajánlott medence méret: 3.6 x 7.2 m
-Anyaga: Kétrétegű szálerősített PE
-Anyagvastagság: 150 mikron
-Használat: a víz felszeínére terítjük és a medence külső pereme alatt a fűzőzsinór és a fűzőlyukak segítségével rögzítjük.

Méret: 8,3 x 4,57 m

 

Mások ezeket vásárolták még

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu