Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Pelyhesítő folyadék 1l

RaktáronPelyhesítő folyadék 1l

Bruttó ár: 1 900 Ft

A kép csak illusztráció

TERMÉKLEÍRÁS - Aquacorrect Superflock folyékony pelyhesítő

Folyékony vízápoló szer, az úszómedence zavarosságának megszüntetésére, 1 L-es kiszerelésben. A folyékony pelyhesítő segítségével medencéje tartósan tiszta marad. Csak homokszűrős vízforgatóval szerelt medencéknél alkalmazható!

Működése: A szűrés előtt, tisztítható pelyheket képez a zavarosodást okozó anyagokból. Akár a legfinomabb lebegő részecskékből is pelyheket csinál, melyeket a szűrő képes a homokban, mint szűrőközegben felfogni és a következő visszamosás során eltávolítani. Kizárólag magánmedencékhez ajánlott.

ADAGOLÁS: A víz pH-értékének 7,0 és 7,4 között kell lennie a legjobb eredmény eléréséhez. A pelyhesítés csak a szűrési folyamat során hat optimálisan, közvetlenül a bevezetőcsőbe adagolva, ezért a pelyhesítőket soha nem szabad közvetlenül a medencébe önteni. Legalább 0,15 ml-t adjon a keringetett medencevízhez m³-enként egy adagolószivattyú segítségével. A homokszűrő élesítéséhez 10 m³ medencevízre 100-200 ml Superflock folyadékot öntsön lassan a szkimmerbe, miközben a keringető szivattyú jár. Ezután azonnal állítsa le a keringető szivattyút kb. 15 percig, hogy a pelyhek kialakulhassanak. Ezt követően szűrje addig, amíg a zavarosság megszűnik. Ha a zavarosság még mindig nem szűnik meg teljesen, mossa vissza a szűrőt, és ismételje meg az adagolást.

FONTOS INFORMÁCIÓK: Ez a termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használatot követően azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű. Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.

 

Mások ezeket vásárolták még

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

PP medencékkel kapcsolatos kérdések:
+36 70 669 7597

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu