Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Porocell ECO ROUNDBLOCK falazó elem

Előrendelhető termékPorocell ECO ROUNDBLOCK falazó elem

Bruttó ár: 9 300 Ft

Ez a termék csak személyesen átvehető

A kép csak illusztráció

TERMÉKLEÍRÁS - Porocell falazóelemek

A Porocell medencék az egyszerű illesztési kialakításuknak köszönhetően alkalmasak a saját kezű építésre is, szükségtelenné válik a zsaluzás és szigetelés is. A rendszert alkotó téglák nagy sűrűségű extrudált polisztirolból készülnek, és fűrésszel, vagy késsel 25 centiméterenként vágható. Minden beépítendő medenceelem, mint a szkimmer, befúvó, világítótestek, ellenáramoltató készülék, könnyen és precízen beépíthetőek. Ez a rugalmas megmunkálhatóság, nagy szabadságot enged a medence formavilágának kialakításában, alkalmazkodva a medence méretéhez is.

Egy vasbeton alapon helyezzük el a rendszert alkotó téglákat amiket betonacéllal erősítünk és mixer betonnal feltöltünk. A medencefalon és az alapon egy geotextilia réteget helyezünk el. Amennyiben előregyártott fóliával béleljük a medencét a medenceperemen akkor egy műanyagprofilt rögzítünk, amely a medencefólia könnyű felhelyezését teszi lehetővé.

A hő, közel 80%-a a vízfelületen keresztül távozik. Ennek ellenére nagyon ajánlott a medence falait is szigetelni. A Porocell téglák segítségével gyorsabb melegszik fel medencénkben a víz, ezáltal a fürdőszezon hamarabb kezdődhet, és hosszabb a nyár végi szezon is. A Porocell medencék a természetes napenergiát a medence felfűtésére hasznosítják. Egy medencefedéssel kiegészítve a Porocell medencét, jelentősen meghosszabbítható a fürdő szezon. Energiatakarékos hőszivattyúval bővítve a rendszert, a fürdőzés élményét messze hosszabban élvezheti, mint más típusú medencében.

A fal ezen tulajdonsága a hőmérsékleti változásoktól is függ , mint pl. feszülések, vagy fagyhatások, amelyek a medence falát és a bélésfóliát is megrongálhatják. A Porocell rendszer ezzel szemben ezt megakadályozza, a feszültségeket elnyeli.

Kapcsolódó termékek

Mások ezeket vásárolták még

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

PP medencékkel kapcsolatos kérdések:
+36 70 669 7597

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu