Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Intex Mini Jakuzzi Oktogon Jet and Bubble de Luxe #28458

RaktáronIntex Mini Jakuzzi Oktogon Jet and Bubble #28458

Bruttó ár: 410 000 Ft

A kép csak illusztráció

  • Intex Mini Jakuzzi Oktogon Jet and Bubble #28458
  • Intex Mini Jakuzzi Oktogon Jet and Bubble #28458
  • Intex Mini Jakuzzi Oktogon Jet and Bubble #28458

Ez a termék túlméretés.
Többlet szállítási költség: 1,800 Ft.

Ez a termék túlsúlyos.
Többlet szállítási költség: 1,100 Ft.

FELFÚJHATÓ JAKUZZI CSÚCS VÁLTOZATA!
Szeretné élvezni a pihenés csodálatos pillanatait egy felfújható gyógyfürdőben ? Az Intex Carbone 4 személyes felfújható pezsgőfürdő ideális a családdal vagy a barátokkal való időtöltéshez. Nagyon könnyen felszerelhető, ez a jet spa habszivacs ülésének köszönhetően isteni kényelmet biztosít. Nagyon jól felszerelt, ez a nyolcszögletű gyógyfürdő 120 masszázsfúvókával és 4 állítható masszázsfúvókával rendelkezik . Mindezek a rendszerek lehetővé teszik, hogy egy wellness intézethez hasonló élményt nyújtsanak anélkül, hogy elhagyná otthonát. Az integrált érintőképernyős táblagép segítségével a felfújható jakuzzi összes funkciója irányítható(szűrő, fűtés, masszázs rendszerek). Akár távolról is aktiválhatja vagy konfigurálhatja őket az Intex Link Spa Management WiFi alkalmazás segítségével . Mint bizonyára megértette, ez a 4 személyes Intex gyógyfürdő olyan wellness-élményt kínál, amelyet korábban ismert. Végül ez a jakuzzi 6 személyes változatban is létezik .

ELLENÁLLÓ ÉS NAGYON KÉNYELMES SZERKEZETE
A FiberTech technológiával felszerelt INTEX felfújható medencék merevebbek és erősebbek, mint egy hagyományos felfújható pezsgőfürdő : ülhet rajta anélkül, hogy megereszkedne.

BEÉPÍTETT ÖKO STERILIZÁTOR!
Akár föld feletti úszómedencével , akár felfújható jakuzzival rendelkezik , a sós ökosterilizáló elve ugyanaz. Így a sót aktív klórrá alakítja át, hogy fertőtlenítse a jakuzzit. Ez a klór az UV-sugarak és szennyeződések hatására visszaalakul sóvá. Ez tehát egy végtelen kör: miután az első sót hozzáadja a 4 személyes szénfürdőhöz , nincs más terméke, amelyet hozzáadhat Intex fürdőjének fertőtlenítéséhez! Függetlenül attól, hogy használja-e vagy sem, a fürdő kezelőpaneljén egy speciális gomb található az öko-sterilizálóhoz. Amint azt bizonyára megértette, többé nem kell gondoskodnia fürdője kezeléséről, mert az öko-sterilizáló ezt elvégzi Ön helyett! Egyszer a medence sójavásárolt, csak a megfelelő mennyiségű sót kell közvetlenül a fürdőbe önteni, amíg az teljesen fel nem oldódik. Ehhez aktiválhatja a fúvókákat vagy a buborékokat a gyorsabb oldódás érdekében, de ügyelve arra, hogy ne aktiválja az ökosterilizálót, hogy maximalizálja élettartamát. Ne felejtsen el hozni speciális sótesztcsíkokat , hogy ellenőrizze, miután teljesen feloldódott, elég magas-e a sószint a felfújható jakuzziban . Mindössze annyit kell tennie, hogy bekapcsolja PURE SPA felfújható fürdője ökosterilizálóját a kezelőpanel „Fertőtlenítés” gombjának megnyomásával, amíg 2 és 3 mg közötti klórszintet nem ér el. /L.

TARTOZÉKOK: Minden INTEX márkájú felfújható fürdőt számos tartozékkal együtt árusítanak. A PURESPA spa nem kivétel a szabály alól:

Kapcsolódó termékek

Mások ezeket vásárolták még

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

 

 

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu