Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Intex jakuzzi tető kerek 6 személyes testre #12107

Utolsó darabokIntex jakuzzi tető #12107

Bruttó ár: 35 500 Ft

A kép csak illusztráció

AZ IDEÁLIS KIEGÉSZÍTŐ AZ ÖN FELFÚJHATÓ FÜRDŐJÉNEK ÉS SZERETETEIÉNEK VÉDELMÉHEZ 
Belefáradt abba, hogy szerves maradványok hevernek a pezsgőfürdő felületén ? Válasszon felfújható fürdőburkolatot ! Ellenálló és zárható, ez a burkolat lehetővé teszi, hogy minimálisra csökkentse a pezsgőfürdő karbantartásával töltött időt . Ezenkívül a zárhatósága megakadályozza, hogy gyerekek és háziállatok essenek a medencébe. A bézs színű huzat tökéletesen harmonizál a felfújható jakuzzival és a külsővel.

TERMÉK INFORMÁCIÓ
• Alkatrész típusa: Felfújható fürdőburkolat

• Cikkszám: 12107

• Márka: INTEX

• Színek:  bézs

• Kompatibilitás: Kompatibilis az INTEX bézs 6 személyes kerek felfújható fürdőmodelljével (lásd a kompatibilitási táblázatot)

HOGYAN KELL KARBANTARTANI FELFÚJHATÓ FÜRDŐJÉT?
Annak érdekében, hogy a pezsgőfürdő ne váljon baktériumfészekké , rendszeresen karban kell tartani, különösen a nyári időszakban. Először is fontos, hogy rendszeresen tisztítsa meg a felfújható jakuzzi alját, hogy megakadályozza a maradványok felhalmozódását a medencében. Ehhez a feladathoz a fürdőporszívó https://www.medencediszkont.hu/termek/bestway-lay-z-spa-akkumulatoros-porszivo-60313/ lesz a legjobb szövetségese. A szennyeződések gyors és jó összegyűjtésére tervezett készülék a legnehezebben elérhető sarkokban megrakódott port is képes felszívni. Miután megtisztította az alját, most el kell távolítania a baktériumokat a pezsgőfürdő belsejéből . A szűrőrendszerA felfújható pezsgőfürdő lehetővé teszi a legtöbb mikroorganizmus összegyűjtését a felfújható pezsgőfürdőben. Azt is javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a szűrőpatron állapotát, hogy ellenőrizze, nincs-e eltömődve. Az eltömődött szűrőpatron sokkal nehezebben tudja megfelelően szűrni a vizet, ezért a jó szűrési kapacitás megőrzése érdekében megtisztíthatja a szűrőpatront patrontisztítóval vagy folteltávolítóval .. Ezután, ha a szűrés elvégezte a dolgát, még mindig hátra van a legapróbb baktériumok eltávolítása, amelyeket a patron nem tudott összegyűjteni. Hogy megszabaduljon tőle, a spa kezelések jelentik az ideális megoldást. A Cash Piscinesnél azt tanácsoljuk, hogy bróm vagy aktív oxigén alapú kezeléseket használjon . Ami a klórt illeti , itt ellenjavallt, mert magas hőmérsékleten vízben jelentősen csökkenti hatékonyságát.

Kapcsolódó termékek

Mások ezeket vásárolták még

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

PP medencékkel kapcsolatos kérdések:
+36 70 669 7597

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu