Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Bestway Ciprus szögletes medence 404 x 201 x 100 cm #56721

Utolsó darabokBestway CIPRUS szögletes medence #56721

Bruttó ár: 160 000 Ft

A kép csak illusztráció

  • Bestway CIPRUS szögletes medence #56721
  • Bestway CIPRUS szögletes medence #56721
  • Bestway CIPRUS szögletes medence #56721

Ez a termék túlméretés.
Többlet szállítási költség: 1,800 Ft.

Ez a termék túlsúlyos.
Többlet szállítási költség: 1,100 Ft.

KIS HELYIGÉNYŰ, KELLEMES ÉS SZILÁRD MEDENCE AZ EGÉSZ CSALÁD SZÁMÁRA

Szeretne beruházni egy könnyen telepíthető cső alakú medencébe, hogy a legtöbbet hozza ki a nyárból? A Bestway Power Steel téglalap alakú 4,04 x 2,01 x 1 méretű medence az Ön számára készült. A Seal & Lock rendszerű csőszerű szerkezetével kevesebb mint 30 perc alatt szilárd és stabil cső alakú medencét készíthet . Felejtsd el a cső alakú medencék alacsony szilárdságát , a PVC Tritech béléssel (3 réteg hálóból és PVC-ből álló anyag), mindez ősi történelem. Komplett készletként árusítva minden szükséges tartozékkal rendelkezik a föld feletti medence elkészítéséhezüzembe helyezve. A medence kis méretei tökéletes medencévé teszik kis kertek és városi környezetben élők számára.

VÁLASSZA AZ ÚJ GENERÁCIÓS MEDENCÉT KIVÁLÓ MINŐSÉGGEL
Annak érdekében, hogy hosszabb élettartamot biztosítson fóliának, a Bestway  egy speciális anyagot tervezett cső alakú medencéihez: Tritech . 3 rétegből áll, amelyek össze vannak szerelve a jobb szilárdság érdekében. A bélés szívében egy réteg laminált poliészter háló található, amelyet 2 réteg PVC vesz körül. Nagyon szilárd, ez az anyag drasztikusan csökkenti a defektek kockázatát.

A vízkezelési szakasz megkönnyítése érdekében a Bestway egy ChemConnect kezelő diffúzort is rakott ebbe a készletbe . Ez utóbbi könnyen felszerelhető a négyszögletes cső alakú medence visszatérő fúvókájára , hogy a karbantartó terméket egyenletesen ossza el a vízben. A telepítés után már csak el kell helyeznie a többfunkciós klórtablettákat, hogy élvezhesse a fertőtlenített vizet, amely tökéletes az úszáshoz. A ChemConnect diffúzor alkalmazkodik a medence használatához. Így tetszés szerint beállíthatja a diffúzió intenzitását. Hogy megtudja, kell-e az adag növeléséhez vagy csökkentéséhez azt javasoljuk, hogy hetente legalább 2 vízanalízist végezzen tesztcsíkok vagy elektronikus teszter segítségével .

ÖT LÉPÉSBEN ÖSSZESZERELJÜK A BESTWAY MEDENCÉJÉT!
A cső alakú medence összeszerelése egyszerű és gyors. Mindössze 30 perc alatt (becsült összeszerelési idő 3 fővel) medencéje készen áll a víz alá helyezésére, így azonnal élvezheti. A telepítés megkezdése előtt azonban alaposan el kell olvasnia a telepítési utasításokat , és meg kell határoznia az ideális helyét . A padló, amelyen az Ön POWER STEEL RECTANGULAR medencéje nyugszik ezért tökéletesen síknak és vízszintesnek kell lennie, és egyenletesen el kell viselnie a medence súlyát a használat során. Annak érdekében, hogy ne sérüljön meg a bélés, el kell távolítania a törmeléket, köveket és egyéb gallyakat is, amelyek átszúrhatják. A praktikusság kedvéért válasszon egy helyet egy vízforrás és egy konnektor közelében, hogy a medencéje szűrőjét működtetni tudja.

KIEGÉSZÍTŐK
Mint minden BESTWAY modell , a POWER STEEL téglalap alakú medence is készletként kerül forgalomba, számos kiegészítővel. Ez lehetővé teszi, hogy egy kulcsrakész medencével szolgálja a legnagyobb örömet.

Kiegészítőket szeretne Bestway csőmedencéje felszereléséhez?A föld feletti medencéhez elengedhetetlen kiegészítők közé tartozik: a szolártakaró https://www.medencediszkont.hu/termek/intex-szolartakaro-404-x-201-cm-szogletes-medencehez/. Ez utóbbi nemcsak a medencéje melegének megőrzését teszi lehetővé, amikor nyáron hűvösek az éjszakák, hanem néhány fokkal növelheti a medence hőmérsékletét. 

 

Mások ezeket vásárolták még

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

PP medencékkel kapcsolatos kérdések:
+36 70 669 7597

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu