Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Vas kiszűrés a vízből

RaktáronMetal-Ex

Bruttó ár: 4 001 Ft

A kép csak illusztráció

TERMÉKLEÍRÁS - Aquacorrect Metal-EX

Vízápoló termék, ami hozzájárul a fémek és fémlerakódások eltávolításáért a medencéből. Könnyű kezelhetőséget biztosító medencevíztisztítószer, 1 L-es kiszerelésben. A fémek szinte minden vízben megtalálhatóak többé-kevésbé kimutatható formában. Számos fém, vagy a víz zavarosságát, vagy a fittingeken való lerakodást okoz. A Metal-EX folyadék kristályosítja a fém és mész kiválásokat, így szűréssel - szűrőöblítéssel eltávolítható a szennyeződést a medence vizéből. Használata addig folytatható, amíg medencéje vize kristálytiszta nem lesz. Kizárólag magánmedencékhez ajánlott.

ADAGOLÁS: A Metal-EX folyadék hozzáadása előtt állítsa be a pH-értéket az optimális 7,0 - 7,4-es tartományba. A szivattyú működése közben öntsön 0,3 - 0,6 l / 10 m³ Metal-EX folyadékot a vízbe egyenletesen, a bemeneti fúvókák közelébe vagy a vízfelületre. A szűrőszivattyút legalább 48 órán keresztül működtesse. Ezután, ha lehetséges, öblítse vissza a szűrőt. Ellenőrizze a pH-értéket, és szükség esetén korrigálja. Száraz lerakódások eltávolítása: Áztassa be jól a tisztításra szánt textildarabot a Metal-EX folyadékkal, majd egy órára helyezze a tisztítani kívánt területre. A Metal-EX folyadék kioldja a fémet és a meszet, ezután egyszerűen mossa le az adott területet.

SZERVES VAGY FÉMES LERAKODÁS: A Metall-EX folyadék nem távolítja el a szerves lerakódásokat! Azt, hogy egy lerakódás fémes vagy szerves, könnyű megállapítani: Helyezzem egy Metal-EX folyadékkal átnedvesített ruhát 5-10 percig közvetlenül a szennyeződésre. Ha a folt fényesebb lesz, akkor az elsősorban fémlerakódás. Ha a folt sárgára változik, akkor szerves lerakódás van jelen, amelyet a Metal-EX folyadékkal nem lehet eltávolítani.

FONTOS INFORMÁCIÓK: Ez a termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használat után azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű. Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolandó.

 

Mások ezeket vásárolták még

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

PP medencékkel kapcsolatos kérdések:
+36 70 669 7597

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu