Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

Algamentesítő 5l

RaktáronAlgamentesítő 5l

Bruttó ár: 6 300 Ft

A kép csak illusztráció

TERMÉKLEÍRÁS: Aquacorrect Algecid - Folyékony algaölőszer


Habzásmentes folyékony algaölő koncentrátum 5 L-es kiszerelésben. Hosszú távú és hatású, magas koncentrációjú, habmentes és folyékony algaölőszer. Kvaterner ammónium hatóanyag. Kizárólag magán úszómedencékhez.

ALGAÖLŐK: Magas koncentrációjú, habmentes és folyékony algaölőszer, hosszú távú hatású. Megakadályozza az algásodást. Segít a zavarosság eltávolításában. Tisztítja a medencevizet.

FEHASZNÁLÁS: Vízápolási termék az algásodás megelőzésére. Koncentrált és habmentes algásodásgátló szer tisztító hatással és hosszú távú hatással. Megakadályozza az algásodást az úszómedencében, segít a zavarosság eltávolításában és tisztítja az úszómedence vizét.

ADAGOLÁS: Az algaölő folyadék hozzáadása előtt állítsa be a pH-értéket az optimális 7,0 - 7,4-es tartományba. Kezdeti adagoláshoz adjon 50-100ml/10m³ vegyszert, majd hetente 20ml/10m³ beltéri medencék esetében és 40ml/10m³ kültéri medencék esetében a beömlő fúvókák közelében a medencevízhez. Erős algásodás (zöld nyomok) esetén a sokkoló-klórozás után akár 600 ml/10m³ is adható a medencébe. Az algásodás megelőzésére a medence falát hígítatlanul elő lehet kezelni szivaccsal a medence feltöltése előtt.

FONTOS INFORMÁCIÓK: A termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használatot követően azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű. Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.

Mások ezeket vásárolták még

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu