Üdvözöljük a Medencék világában, ahol diszkont áron találja
a medencéket és hozzávaló tartozékokat.

A medence védelmében - A takarásról minden amit nem akartál megkérdezni

A medence védelmében - A takarásról minden amit nem akartál megkérdezni

Tisztelt Ügyfeleink!


Ha már eddig a sorig eljutott, akkor vagy nagyon érdekli a medence fedés izgalmas világa vagy éppen munkahelyén van egy pár perce, de éppen a most elfogyasztott Stephen King regényt kivégezte, amiben ismeretlen okból egy 8 éves kislánynak tele-kinetikus képessége van és nem is fél vissza élni ezzel az erővel, így amíg nem jön megrendelt könyve, addig elütné valamivel az időt.A medencefedés vagy takarás, hívhatjuk akárhogyan egy rendkívül szerteágazó téma.

Mikor az első medencék megépítésre kerültek az ókori Egyiptomban időszámításunk előtt 25000-ben, akkor annyiban letudták ezt a témát, hogy az uralkodók és módosabb emberek a házuk belső részébe építették vagy ha mégsem, 70 rabszolga dolgozott azért, hogy ez a víz higiénikus maradjon. Ha önnek nincs 70 rabszolgája, akkor innentől ez a rész önnek szól, ha van, akkor kérem, olvassa el a polgári törvénykönyvet az emberi jogokról, mert már nem abban a korban élünk.


Térjünk a tárgyra. Ha van, ha nincs medencéje, tisztában van azzal, hogy a leginkább ijesztő és gyomorforgató része a takarítás, valahol még ma 2016-ban is. Legalább is látatlanban ezt gondoljuk.

Amíg nem kezdtem el dolgozni a medencediszkont.hu-nál, azt mondtam magamnak, akkor lesz medencém, amikor annyi pénzt szedek össze forgatókönyvírásból, hogy tisztítócéget hívhassak Beverly Hills-i hajlékomba. Az elmúlt 2 hónapban rájöttem, totál felesleges. Nem csak, hogy egyszerűen meglehet oldani, de meg is lehet előzni!


Kik a legnagyobb ellenségei a nyári 40 fokos időben, irodaházak falai között bent ragadt, majd hazatérő dolgos magyar embernek, aki már alig várja, hogy csobbanjon egyet nagy pénzen vásárolt medencéjében?

Bogarak. Falevél. Esővíz.Akárhogy is nézzük, Newtonnak igaza volt.

A GRAVITÁCIÓ nagyúr!

Az égből pottyant szennyeződésekre haragudhatunk, de teljesen felesleges, ők csak úgy Földünk világának alkotó elemei, ahogyan mi is. Ahelyett, hogy a fuldokló cserebogár édesanyját szidnánk, aki lehet egyedül nevelte fel szegény kis petéit, inkább ne engedjük, hogy kicsi bogár elpusztuljon bemocskolva vizünket. De hát mit tehetnénk ellene?

Igen-igen, ott már hallom is!

Medencetakarás!

Ahogy írtam, szerteágazó ez a szakma, de legjobb munkásainkat rendelheti meg oldalunkról, bemutatjuk tehát legkiválóbb osztagunkat:

Szolártakaró

Kétségtelen a legmutatósabb tag.

Buborékos fóliaként jött a világra, nem szereti a kötöttséget, jobb szeret lebegni.

Nyarakat kedveli, mindent megtesz, hogy mikor letekerik, a víz hőmérséklet ugyanolyan kellemes legyen, mint mikor újra úsztatni kezdjük a vízen.

Azonban ő az a fólia, ki nem szeret egyedül dolgozni.

Hű társa minden szennyeződés elleni harcban a háló. Sok gyerek lepkét fog vele, ön falevelet, rovart, pókféléket. Hozzáteszem, ezeket a hálókat is megrendelheti tőlünk, illetve hozzávaló teleszkópos rudat.

Hiába szereti a szabadságot, pont ez az átka, hisz az esővíz ezt kihasználva bejut a medencébe. Anyaga gumiszerű műanyag, magát olcsón adja, de jó minőségre hivatkozik.

Úgy hiszi ő az ön embere?

Olvasson tovább mindenesetre, de igen, lehet, hogy ő az.

Nyári takaró fólia

Egy másik nyárkedvelő.

Annyira kedvelik az évszakot, hogy arról is nevezték el magukat.

Miért írok többes számban róluk. Mert a nyári takarófólia két fajtáját ismerhetik meg, ha nem vesztette el ez idáig türelmét olvasás közben.

Olcsóbb fajtájú műanyag zsinórral és gombleszorítóval rendelkezik, míg a drágább testvére fémhuzalos, ezzel tökéletesebb takarást biztosítva.

Mindkettőre igaz az, hogy szövött anyag, fényt nem enged át és 3-5 évig terjedő időben jól megvan a víz tetején vagy esetleg télvíz idején a garázsban.

Amit viszont nagyon nem szeret, az a rossz vízkezelés. Ha nem helyesen kezeli vízét, akkor a fóliája tönkremehet, túl sok klórt biztos forrásból tudom, nagyon utálják.

Téli takaró fólia

Fóliaosztag legerősebb, legtartósabb tagja.

Elnevezte magát a télről, de imádja az összes évszakot.

Ha súlyáról érdeklődünk, ne lepődjünk meg, ha gramm/m2-ben adja meg. Minél nagyobb súlyt mond, biztosíthatom, annál tartósabb lesz.

Fény biztos, ami azért jó, mert késő ősszel és kora tavasszal a medence bealgásodhat, de ha van téli takarója és nem a kamrában, akkor ő megelőzi ezt.

Leszorítás ugyanúgy működik, mint előbbi társánál. Ha medencéje süllyesztett(min max 10cm kiemelkedés), akkor vizes zsákkal segítheti a takarófólia munkáját, hisz a szél mindegyiknek nagy ellensége. Ha felkapja a fóliát a víz, akkor jön a víz, a bogárt, levél, eső, innentől ismerjük.

Több munka van vele.

Biztonsági takarófólia

Őt sem zavarja, hogy ha Karácsony van vagy Augusztus 20. imádja mindkét ünnepet.

A medence melletti térkőbe épített kampók és hevederek segítségével kifeszíthetjük, jó erőben is van, hiszen 40-50 kg-ig elbírja a ráeső gyereket, vizet.

Azonban ha nagyobb erejű eső éri, sajnos karbantartást igényel.

Medencefedés


Ha a szolártakaró a közlegény, a nyári és téli fóliák a felcserek , a takarófólia pedig műszerész, akkor ennek az osztagnak  parancsnoka a Polikarbonátos Medencefedés.

Ő áll mind felett, ő az, akire minden körülmények között számíthatunk.

Takarása és hőszigetelése majd 100%-os, emiatt a vízhőmérsékletet nem fog változni.

Amellett, hogy biztonságos, a légkamrás vagy tömör polikarbonátból készült tető, eltolható sínen.

Minden beépített medence erről álmodik, hisz ezzel nem csak egy igényesebb módszert választ medencéjének védelme érdekében, de biztonságosabbat, tartósabbat nem talál, amíg fel nem találják a téridő kaput, ami majd a belehulló szennyeződéseket egy másik bolygóra fogja átirányítani.

Azt ajánljuk, hogy jól döntse el milyen védelmet biztosít medencéjének, mert a medence egy gyermek.

Foglalkozni kell vele, óvni, figyelni rá, hisz nem azért építünk medencét, hogy nyaranta kétszer, Június első hétvégéjén csobbanjunk benne.

A medencét használni akarjuk generációkon keresztül, a takarás pedig elengedhetetlen, hogy megóvjuk attól, amit ez a gonosz világ tenne vele!

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése

Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM
 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Házhoz szállítás:

Személyes átvétel:

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00 

2133 Sződliget hrsz. 76/020 Gödi Iparos Centrum területén lévő iroda (2-es számú főút OIL! benzinkút mögött - balra az Europart épülete).

Waze: medencediszkont.hu

medencediszkont.hu

 

Elérhetőségünk:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

info@medencediszkont.hu / medencediszkont@gmail.com

Személyes átvétel - Megrendelt és visszaigaolt termékek esetén

Kedden és Csütörtökön:
12:00 - 15:00

Termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdések:                   
+36 70 669 7595

PP medencékkel kapcsolatos kérdések:
+36 70 669 7597

Április-augusztus között az elsődleges kapcsolattartási forma az email!

info@medencediszkont.hu